La Vietnamita Ovni

Ménage à trois

Ménage à trois

Ménage à trois - Barcelona

Ménage à trois - Barcelona

Ménage à trois - Barcelona

Ménage à Trois - Barcelona

Ménage à Trois - Barcelona

Ménage à Trois - Barcelona

Ménage à Trois - Barcelona

 

Ménage à trois

Ménage à trois - Barcelona

Ménage à trois es un nombre curioso para un restaurante pero tiene muy buena reputación. Es pequeñito pero muy familiar y dispone de una agradable terraza.

 

Su decoración llena de cuadros, fotografías, vela de noche y un ambiente muy dulce!

 

Tienen muy buenos precios comparando con restauramtes de los alrededores. Pruebe los deliciosos creps, ensaladas y platos especiales, que suelen ser un poco picantes!

Un lugar muy acogedor!

Ménage à trois

D'en Bot, 4, 08002 Barcelona, España

Area: Ciutat Vella
Email: infoSPAMFILTER@menageatrois.es
Website: Ménage à trois - Barcelona
Precios: 20€
Teléfono: +34 933 015 542
Metro/Bus: Metro: Liceu (L3) / Plaça de catalunya
Mapa metro Barcelona
Último comentario
pequecatt
pequecatt (19 dic 2016 - 08:46)
Horrible, no tornarem mai mes. van portar el menjar amb 40 minuts de retard i habet-ho de demanar una altre vegada. Es van despistar. Fins aqui te un passe, però el pa que ens van dur l'habien tret de les sobres d'una altre taula ja que una de les llesques no hi havia la motlle del mig semblava un donut, només la rodoneta de la crosta (fastigós) i casualment quatre crostons, es nota que son les sobres. El menjar molt poca qualitat. El pollastre no es podia ni menjar. Les postres ens van venir amb cabells llargs i negres (imaginem de la cabrera ja que no duia cabell lligat) o d'algu de la cuina. Se'ls i va dir però ni una disculpa. Ens treien el cabell pero no ens canviaven les postres fins que li va dir que no la voliem. estic segu que ens van posar altre cop lo mateix. Alhora de pagar se'ls va comentar el mal servei i productes i després de cobrar amb targeta, van dir: "te lo arreglaria si lo hubieras dicho antes" tenint en compte que durant el servei se'ls va dir lo del retard, el pa, les postre .... només ens va dir "lo siento ahora ya no puedo hacer nada". Siusplau, no i aneu que el menú valia 14 euros pel que vam menjar, era un robatori.
Añada un nuevo comentario Ver los comentarios

Lugares cercanos